Masters Colors – laadukas ranskalainen ammattimeikkisarja

Ota yhteyttä

Lekita maahantuo luonnollista, mineraalipohjaista Masters Colors -meikkisarjaa. Korkealaatuiset, ylellisiin pakkauksiin pakatut Masters Colors -meikit tuovat houkuttelevan lisän kauneushoitolasi tuotevalikoimaan.

Tuotevalikoima on luotu erityisesti kauneushoitoloiden tarpeita vastaavaksi: Masters Colors -meikit ovat miellyttäviä, helppokäyttöisiä, runsaspigmenttisiä ja monipuolisia, joten loihdit niillä asiakkaallesi helposti niin kevyen ehostuksen hoidon jälkeen kuin hänen parhaita puoliaan korostavan, kestävän juhlameikinkin.

Lekita palvelee koko Suomen alueella. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Yhteystiedot

Ihoa hoitavaa värikosmetiikkaa

Masters Colors -meikit valmistetaan Ranskassa noudattaen korkeita standardeja ja niitä myydään vain kauneushoitoloissa. 


Meikkituotteet sisältävät runsaasti aktiivisia ihonhoidollisia ainesosia, kuten aloe veraa, shea-voita ja aitoa silkkiä. Tutkitut ja turvalliset Masters Colors -meikit eivät sisällä mineraaliöljyjä tai parabeeneja.

Kaikki tarvittava kauniiseen meikkiin

Korkealaatuiset Masters Colors -meikit on pakattu ylellisiin ja kauniisiin pakkauksiin tuoden houkuttelevan lisän hoitolasi tuotevalikoimaan. Masters Colors -meikkisarjaan kuuluu laaja valikoima kestäviä meikkipohjia, runsaspigmenttisiä silmä- ja huulimeikkejä sekä laadukkaita manikyyrituotteita. Perusvalikoimaa täydentämään lanseerataan huippusuositut kausimeikkituotteet muutaman kerran vuodessa.

Lisätietoa Masters Colors -tuotteista löydät osoitteesta www.masterscolors.com.