Rhea Cosmetics – yksilöllinen, tuloksellinen ja vegaaninen ammattikosmetiikkasarja

Ota yhteyttä

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, ja siksi Rhea Cosmetics -ammattikosmetiikkasarja on kehitetty erilaisten ihotyyppien yksilölliset tarpeet huomioiden. Korkealaatuinen italialainen ammattisarja vastaa vaativiinkin tarpeisiin: saatavilla ovat niin tehokkaat patentoidut happohoidot kuin kokonaan hajusteeton tuotelinjakin. Rhea tarjoaa räätälöityjä kasvo- ja vartalohoitoja, jotka antavat asiakkaalle yhtä aikaa näkyviä tuloksia sekä ihanaa hemmottelua. Kosmetologille sarjan yksilöllisesti räätälöitävät hoidot tarjoavat upean mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen.

Kotikäyttöön tarkoitetut ihonhoitotuotteet noudattavat samaa yksilöllistä linjaa kuin hoidotkin: B-Dose-aktiiviainetiivisteiden avulla Rhean kasvovoiteista saadaan sekoitettua jokaisen iholle täydellisesti sopiva kauneuscocktail. 

Ihonhoitotuotteet kehitetään ja valmistetaan Italiassa, tiiviissä yhteistyössä paikallisen huippuyliopiston kanssa. Rhean tuotteissa yhdistyvätkin markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia sekä tehokkaimmat raaka-aineet, kuten hapot, peptidit, vitamiinit ja kasviperäiset kantasolut. Täysin vegaaninen ammattikosmetiikkasarja ei sisällä eläinperäisiä ainesosia ja se on dermatologisesti testattu. 


Lekita palvelee koko Suomen alueella. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tavoitat meidät täältä

Näkyviä tuloksia kerroksellisilla hoidoilla

Layerin on Rhean kehittämä kerroksellinen hoitomuoto, jossa ihoa hellitään puhtautta, kirkkautta ja elinvoimaa antavilla aktiiviaineilla. Tehokkaasti ihoa aktivoivat DermoLayerin®-kasvohoidot ja MorphoLayerin®-vartalohoidot räätälöidään aina asiakkaalle sopiviksi. Ihoa aktivoidaan toinen toistensa päälle kerrostettavissa hoitovaiheissa: mitä enemmän kerroksia hoidossa käytetään, sitä tehokkaampi se on. 

Ja mikä parasta – Rhean aisteja hemmottelevat tuotteet ja ainutlaatuiset hierontatekniikat tekevät kasvohoidosta rentouttavan hemmotteluhetken. Samalla kun asiakas nauttii irtiotosta arjen keskellä, hoidossa käytettävät aktiiviaineet imeytyvät tehokkaasti ihoon niiden ainutlaatuisen, ihoa läpäisevän molekyylirakenteen ja lääketieteessäkin käytettävän imeytymistä tehostavan Transcutol®-vektorin ansiosta.

Laadukas ja yksilöllinen ihonhoitorutiini

Rhealla on ratkaisu jokaisen iholle: sarjan tuotteita voidaan nimittäin yhdistellä 31 miljardilla eri tavalla. Saat täydellisesti ihollesi sopivan hoitotuotteen sekoittamalla valitsemaasi Rhea-kasvovoiteeseen ihollesi sopivia B-Dose-aktiiviainetiivisteitä. Tämän tilapäisen emulsion ansiosta ihoon saadaan vietyä niin suuri aktiiviainepitoisuus, että se hajottaisi minkä tahansa muun voiteen rakenteen.

Voiteiden yksilöllinen toimintatapa pätee koko Rhea-tuotevalikoimaan: ihonhoitotuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä ja vahvistamaan toinen toistensa vaikutusta. Jokainen tuote on loppuun asti hiottu ja ainutlaatuinen – yksi lämpenee iholla, toinen toimii yöllä ja kolmas saa pikimustan värinsä hiilestä.

Rhea Sense – kasvohoidot ja muut tuotteet herkälle iholle

Herkkä iho vaatii erityistä huomiota – siksi Rhea on kehittänyt Sense-tuotelinjan, jonka hellävaraiset koostumukset pitävät huolta allergioiden, yliherkkyyksien tai ulkoisten ärsykkeiden herkistämästä ihosta.

Sense-tuotteet on valmistettu ilman parabeeneja, väriaineita, vaseliinia, hajusteita, eläinperäisiä ainesosia, allergeeneja, PEG-yhdisteitä tai lisäaineita. Ne sisältävät ainoastaan raaka-aineita, joita herkkä iho tarvitsee. Rhea-kosmetologi voi tehdä näillä hellävaraisilla Sense-linjan tuotteilla myös hemmottelevan kasvohoidon, joka rauhoittaa, korjaa ja suojaa herkkää ihoa.

Dermotecnologist® on ihon kokonaisvaltainen ammattilainen

Rhea Cosmetics -tuotteet ovat kuin raaka-aineita alkemistin laboratoriossa: parhaan tehon takaamiseksi niitä on osattava yhdistellä ja annostella oikein. Rhea kutsuu tämän taidon hallitsevia kosmetologejaan Dermotecnologist®-nimellä. Dermotecnologist® on paitsi ihonhoidon asiantuntija, myös konsultoinnin ammattilainen: hän tutkii ihon ja räätälöi sen perusteella sopivan hoidon sekä tuotesuositukset. Rhea-kosmetologit ovat koulutettuja ja teknisesti taitavia, mutta ennen kaikkea heidän työssään näkyy aito välittäminen ja halu parantaa ihmisten elämänlaatua.

Rhea keskittyy kaikessa toiminnassaan tukemaan kauneushoitolan tärkeintä kilpailuvalttia – kosmetologia. Olisiko sinusta seuraavaksi Rhea-ammattilaiseksi? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Rhea Cosmetics -kauneushoitolat Suomessa

Rhea-kosmetiikkatuotteet ja -kauneushoidot ovat saatavilla vain valtuutetuista Rhea-kauneushoitoloista, joissa koulutetut kosmetologit räätälöivät juuri sinun ihollesi sopivat hoitoratkaisut. Näet Rhea-kauneushoitoloiden yhteystiedot alla.

Seuraa meitä Instagramissa: rhea_finland

Lisätietoa Rhea-tuotteista ja -hoidoista löydät osoitteesta www.rheacosmetics.com.

Rhea-hoitolat

Forssa

 

Kauneuskeskus Marisa

Kartanonkatu 10 B

30100 Forssa

 050 559 1414

kauneuskeskusmarisa.fi

 

Helsinki

 

Kauneuskeskus Ester

Vironkatu 10

00170 Helsinki

 045 631 7444 / Ruut Nygård

 044 275 2744 / Kirsi Haapasalmi

 

Joensuu

 

Kauneushoitola Pisara Kauneutta

Suvikatu 10

80200 Joensuu

 045 804 6262

hoitola@pisarakauneutta.fi

pisarakauneutta.fi

 

Järvenpää

 

Kauneushuone Rilla Järvenpää Oy

Järnefeltinkatu 11 LH 2

04400 Järvenpää

 050 413 1006

kauneushuonerilla.fi

info@kauneushuonerilla.fi

 

Kajaani

 

Kauneushuone Päivi

Päivi Hellsten

Kirkkokatu 20

87100 Kajaani

045 325 5553

kauneushuonepaivi.fi

 

Keminmaa

 

KauneusStudio Anneli

Rovaniementie 36 A 7

94400 Keminmaa

 040 6434424

 

Lohja

 

Kauneushoitola Linen

Suurlohjankatu 24

08100 Lohja

 044-974 7574

kauneushoitolalinen@gmail.com

linen.fi

 

Pietarsaari

 

Aesthete Skin & Beauty

Isokatu 15

68600 Pietarsaari

040 024 02849

Pudasjärvi

 

Tunturihotelli Iso-Syöte 

Arctic Spa Beauty & Wellness

Kosmetologi Anna Sarajärvi

Isosyötteentie 246

93280 Syöte

 040 520 1192

 

Seinäjoki 

 

Kauneuskeskus Ester
Ruut Nygård
Vapaudentie 28-30
60100 Seinäjoki
 045 631 7444
ester.fi

 

Tampere

 

Ihonhoitokeskus Untuva

Mia Nieminen

Lähteenkatu 11 L

33500 Tampere

 040 511 3485

ihonhoitokeskusuntuva.fi

 

Tornio

 

Kauneusholvi Hanna Kunnari

Eliaksenkatu 16

95400 Tornio

 044 263 7729

kauneusholvi.com

 

Vaasa

 

Kauneushoitola Caramia

Minna Stenbacka

Palosaarentie 19 LH 4

65200 Vaasa 

 050 348 2483

caramiakauneus.com

 

Ylitornio

 

Kauneushuone BeautyDiamonds

Alkkulanraitti 73

95600 Ylitornio

 040 722 1510