Masters Colors – laadukas ranskalainen meikkisarja 

Mary Cohr -sarjan ohella Lekita Oy maahantuo myös luonnollista ja laadukasta, mineraalipohjaista Masters Colors -meikkisarjaa. Tuotevalikoima on luotu erityisesti kauneushoitoloiden tarpeita vastaavaksi: Masters Colors -meikit ovat miellyttäviä, helppokäyttöisiä, runsaspigmenttisiä ja monipuolisia, joten niillä loihdit asiakkaallesi helposti niin kevyen ehostuksen hoidon jälkeen kuin hänen parhaita puoliaan korostavan, kestävän juhlameikinkin. 

Masters Colors -meikit valmistetaan Ranskassa noudattaen korkeita standardeja ja niitä myydään vain kauneushoitoloissa. Meikkituotteet sisältävät runsaasti aktiivisia ihonhoidollisia ainesosia, kuten aloe veraa, shea-voita ja aitoa silkkiä. Tutkitut ja turvalliset Masters Colors -meikit eivät sisällä mineraaliöljyjä tai parabeeneja. 

Valitse kauneushoitolaasi korkealaatuiset meikit, joita on ilo näyttää ja käyttää – ota yhteyttä, mikäli haluaisit kysyä meiltä lisää sarjan hankkimisesta! 

Kaikki, mitä tarvitset kauniiseen meikkiin

Masters Colors -meikkisarjaan kuuluu laaja valikoima kestäviä meikkipohjia, runsaspigmenttisiä silmä- ja huulimeikkejä sekä laadukkaita manikyyrituotteita. Perusvalikoimaa täydentämään lanseerataan ajankohtaiset, trendikkäät ja median huomiotakin herättäneet kausimeikkituotteet muutaman kerran vuodessa.  

Houkutteleva lisä kauneushoitolasi tarjontaan

Korkealaatuiset, ylellisiin pakkauksiin pakatut Masters Colors -meikit tuovat houkuttelevan lisän kauneushoitolasi tuotevalikoimaan. Yhdessä Mary Cohr -ammattikosmetiikan kanssa pystyt tarjoamaan asiakkaillesi kattavan valikoiman kauneudenhoitotuotteita niin ihonhoitoon kuin ehostukseenkin.

Lisätietoa Masters Colors -tuotteista osoitteesta www.masterscolors.com