Mary Cohr – luonnollista ja innovatiivista ammattikosmetiikkaa kauneushoitolaasi

Mary Cohr -ammattikosmetiikka on laadukasta, luotettavaa ja tehokasta ammattikosmetiikkaa Ranskasta, jonka innovatiiviset ja ylelliset tuotteet ovat myynnissä jo yli 55 maassa. Sarjan ihonhoitotuotteissa yhdistyvät kasvimaailman tutkitut aktiiviaineet, ylelliset koostumukset sekä uusin ihonhoitoteknologia. Mary Cohr -kauneushoitolana voit tarjota asiakkaillesi laadukkaat, tutkitusti toimivat ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille sekä hemmottelevia käsin tehtäviä hoitoja että tehokkaita laitehoitoja kasvoille ja vartalolle. Yli 90 tuotetta käsittävästä sarjasta voit poimia juuri sinun hoitolaasi sopivimmat tuotteet tai ottaa valikoimiisi koko sarjan. Valitse hoitolaasi korkealaatuista, tehokasta ja monipuolista ammattikosmetiikkaa – ota yhteyttä ja kysy lisää Mary Cohr -tuotesarjasta!

Uusimmat innovaatiot ja luonnon puhtaat tehoaineet

Mary Cohr -ammattikosmetiikassa yhdistyvät sekä puhtaat, luonnolliset raaka-aineet että kauneudenhoitoalan viimeisimmät innovaatiot. Laadukkaiden Mary Cohr -ihonhoitotuotteiden takana on pitkä kehitys- ja tutkimustyö ja ne valmistetaan tiukkojen laatusertifikaattien mukaisesti huippumodernissa tuotantolaitoksessa. Tuotteissa ja hoidoissa hyödynnetään eteerisiä öljyjä, joiden tehokkaat aktiiviaineet hoitavat ihoa ja tuoksu virkistää mieltä. Luonnollisiin kasviuutteisiin ja -öljyihin perustuva Mary Cohr -ammattikosmetiikka on valmistettu mahdollisimman luonnonmukaiseksi ilman geenimanipulaatiota, parabeeneja tai mineraaliöljyjä.

Ylelliset ja tehokkaat ihonhoitotuotteet ja erikoishoidot

Monipuolisessa, kaikki ihotyypit huomioivassa sarjassa on yli 90 kosmetiikkatuotetta sekä tehokkaat erikoishoidot kasvoille ja vartalolle. Ylellisen tuoksuisista, koostumukseltaan miellyttävistä ja tutkitusti toimivista Mary Cohr -ihonhoitotuotteista löydät helposti asiakkaillesi sopivat tuotteet, ja voit räätälöidä heille yksilölliset hoito- ja tuotesuositukset. Päivittäiseen hoitolakäyttöön toimitamme riittoisat, helppokäyttöiset ja taloudelliset ammattipakkaukset.

Laatusertifioitua ammattikosmetiikkaa kauneushoitolaasi

Nykyaikana kuluttajat ovat entistä tarkempia käyttämästään kosmetiikasta. Mary Cohr -ammattikosmetiikka on tutkittua, turvallista ja jäljitettävissä – seikkoja, joita asiakkaasi varmasti arvostavat. Mary Cohrille on yhtenä harvoista kosmetiikkavalmistajista maailmassa myönnetty ISO 22716 ja ISO 14001 -sertifioinnit osoituksena tuotteiden valmistuksen erittäin korkeasta laadusta.  ISO 22716 määrittelee kosmetiikkateollisuuden hyvät valmistustavat sisältäen mm. hygieeniset tuotantotilat, puhtaan veden käytön ja laaduntarkkailun ja jokaisen tuotteen jäljitettävyyden.

Lisätietoa Mary Cohr -tuotteista ja erikoishoidoista osoitteesta www.marycohr.fi